A legjobb romantikus programok az őszre

A párkapcsolatokban sokszor probléma, hogy a kezdeti randi időszak hamar véget ér, ám nem kell, hogy így legyen. Nem tudni még meddig tart ez a kellemes őszi időjárás, de érdemes kihasználni a szinte még nyarat idéző napsugarakat. A romantikához pedig adunk néhány ötletet.

A következő programoktól biztosan romantikus hangulatba kerültök, és ne várj a párodra, hogy ő okozzon meglepést, miért ne szervezhetnéd meg te?

Piknikezés a parkban

Filmekből vagy fotókról sokszor láttuk már, hogy milyen romantikus a pokrócon való ücsörgés, hát próbáljátok ki! A legegyszerűbben összeállíthatod a piknik „kellékeket": szendvicsek, egy kis szőlő, esetleg sajtok, és persze egy üveg finom bor vagy pezsgő. A poharakat se hagyd otthon, add meg a módját, nyugodtan csomagolj be üvegpoharakat, ne aggódj azon, hogy összetörnek. Plédből is csomagolj kettőt, hogy legyen ami alatt összebújtok, ha mégis hűvösebbre fordulna az idő.

Próbáltátok már az őszi romantikus piknikezést?Forrás: 123rf.com

Város a magasból

Nem csak romantikus, de egyfajta adrenalin löketet is ad egy kellemes sétarepülőzés a város felett. Bátrabbak az ejtőernyőzést is bevállalhatják. Ha egyikőtök sem próbálta még, akkor a kapcsolatotokat is erősíteni fogja a közösen átélt élmény. Ez a program csak akkor legyen meglepetés, ha tudod a párodról, hogy nem retteg a repüléstől. Kellemetlen, ha rosszul sül el, és vitába torkollik a romantikus program.

Fedezzetek fel egy új helyet

Ez lehet akár egy másik város, ahol még nem jártatok, egy olyan színház, ahol még nem láttatok egy előadást sem, vagy egy olyan étterem, ahol még sosem ettetek. Nyáron nagy a meleg, kevésbé kísérletezget a helyekkel az ember, oda megy, ami biztos.

Legyen egy hely, ami csak a tiétekForrás: 123rf.com

De a megszokást sokszor izgalmasabbá teszi az újdonság, ráadásul, ha eddig nem volt olyan hely, amire úgy tekintettek, hogy „csak a miénk", most ez is ki lesz pipálva.

SUPozás a naplementében

A SUP (Stand Up Paddle) néhány éve nagyon felkapott szórakozási lehetőség lett. Könnyen megtanulható a deszkán való egyensúlyozás, evezni sem túl bonyolult, így a kezdők is gyorsan belevethetik magukat. Azon túl, hogy romantikus a vízen „álldogálni" és a naplementébe evezni, közben még sportoltok is, hiszen a SUPozás kiváló testmozgás. Öltözzetek kicsit melegebben, élményre fel!

Maratoni filmezés

Nem kell, hogy minden program akítv legyen. Néha jól tud esni egy kis összebújás a kanapén, főleg mikor már kint esik az eső, hideg van. Kuckózzatok be egy kis nassolni valóval, nézzétek megy együtt a kedvenc filmjeiteket, vagy választhattok egy új sorozatot is.

Néha a közös kuckózás a legjobbForrás: 123rf.com

Próbáljátok erre a pár órára, vagy akár egész napra mellőzni a telefonotokat. Figyeljetek egymásra és a filmek között beszélgethettek is, tervekről, jövőről, magatokról.