Kedves Olvasónk!

Szeretettel köszöntünk a Gyógyzóna oldalon!

Amikor arról gondolkodtunk, mit jelenthetnénk számodra a régóta működő egészségügyi portálok között, rögtön beugrott a mondat: „Szeretnénk melletted állni". Nem csak akkor, amikor valamilyen betegség tünetét véled magadon vagy szeretteden felfedezni, és az orvossal való konzultáció mellett utánanéznél, mi lehet a gond. Nem csak akkor, mikor már kaptál egy diagnózist, és szeretnél minél többet megtudni betegségedről. És nem csak akkor, mikor tájékozódnál valamilyen szezonális egészségügyi veszélyt illetően.

gyogyzona.hu – testi-lelki egészségForrás: 123rf.com

Szeretnénk melletted állni a családi életben is: a párkapcsolattól a várandósságon át az időskor megéléséig. Melletted akarunk állni, ha elhatároztad, hogy tennél egészséged megőrzése érdekében és akkor is, ha már te is rájöttél, hogy tested mellett lelkeddel, pszichéddel is törődnöd kell.

Szeretnénk melletted állni, ha vágysz arra, hogy jobban megértsd a körülötted élőket és hatékonyan segíts szeretteidnek megbirkózni testi-lelki egészségük kihívásaival.  

Mint egy orvosrokon a családban, missziónknak tekintjük, hogy magas szintű egészségügyi kultúrát építsünk, amely iránytűként szolgál a tünetek, az egészségügyi problémák, a higiénés és diétás szabályok, a hírek és tanácsok világában. És mindezeken túl szeretnénk szórakoztatni könnyedebb tartalmakkal, kvízekkel, lélekemelő írásokkal is. 

Reméljük sikerül meggyőznünk, és úgy döntesz, hogy mellettünk állsz, hogy együtt teremtsünk egy józan, letisztult világot, amelyben a lényeg a te és szeretteid testi és lelki jólléte.  

Üdvözlettel:
A Gyógyzóna szerkesztősége