Egy férfi biztos nem botoxoltat – ugye? Gyógyzóna videó

A hiúság amolyan női dolog, egy férfi pedig nem lehet olyan hiú, hogy plasztikai sebészhez forduljon az öregedése, a ráncai miatt – gondolnánk. Pedig ez nem igaz! A plasztikai és esztétikai beavatkozást végző centrumok vendégei között sok a férfi!

A vonzó férfi, a fiatalos, karakteres, bizalomgerjesztő arc elsősorban genetika kérdése – de ma már sebészi segítséggel is elérhető. Sok oka lehet, ha egy férfi a saját (férfias) megjelenését szeretné még hangsúlyosabbá tenni, esetleg korrigáltatni valami szépséghibát, vagy tökéletesíttetné meglévő (esetleg eleve jó) adottságait. Fiatalnak maradni, vagy legalábbis annak látszani, miközben élvezzük az életkorral járó bölcsességet és tudást – ez nem csupán a nők vágya. Viszont a nőkkel ellentétben a férfiak nem fecsegik ki, nem dicsekednek el azzal, ha plasztikai sebészhez fordultak – mondta a Gyógyzónának dr. Gacs János plasztikai sebész.

Mivel az idősödés miatt a férfiaknak is megváltoznak a testi adottságaik, gyengülnek a kötőszöveteik, megereszkedik és ráncosodik a bőrük, és a szépségipar őket is nyomás alá helyezte, ezért egyre többen fizetnek be esztétikai beavatkozásokra: például hialuronos arcfeltöltésre, ránctalanításra, feszesítésre, botoxra, szálazásra, arc- és szemhéjplasztikára.